Activitats

WP_000782.jpg

Esports d’aventura

Farem activitats d’iniciació a l’escalada al rocòdrom, senderisme als entorns privilegiats del Pirineu i ciclisme BTT. Aprofitarem al màxim l'entorn privilegiat on viurem!

Excursions d’alta muntanya

El Parc Natural del Cadí-Moixeró ens té preparades un grapat de sorpreses, aventures i paisatges únics que no ens podem perdre. Amb la motxilla a l’esquena i algunes provisions explorarem alguns dels seus indrets més icònics com L’Observatori de Fauna “La Vall” o el Mirador del Nas!
IMG_20160514_190029.jpg
DSCF3130.jpg

Piscina i jocs d’aigua

A l’estiu mai no pot faltar la piscina i els jocs d’aigua! Aprofitant les instal·lacions que ens ofereix la casa, muntarem la nostra particular zona d’aigua i gaudirem de gimcanes i reptes tot refrescant-nos sota els rajos del sol.

Nit de bivac

Passar una nit fora és tota una aventura, veurem com ho hem de fer per poder descansar sota les estrelles i no passar fred.

 

Es tracta d’una activitat opcional i subjecte a les condicions meteorològiques.

Captura de pantalla 2022-03-31 a las 20.34.37.png
2015_0627_01004700.jpg

Circuits d’orientació

Mapa i brúixola en mà, aprendrem a orientar-nos, explorarem els boscos dels voltants i descobrirem tots els secrets que ens amaga la natura!

Cuina solar i d’aprofitament

L’estiu és també temps de receptes sabroses, fresques i… solars! Fabricarem i aprendrem a fer servir un forn solar que ens permetrà cuinar les nostres receptes preferides servint-nos exclusivament de l’energia que ens proporciona el Sol!

SSPD2992.JPG
AJBW6348.JPG

Educació ambiental i descoberta de l’entorn natural

Tots estimem la natura, però cal apendre a tenir molta cura del que ens envolta.  Viurem de primera mà el valor ecològic de la fauna i la flora d'un dels principals parcs naturals del Pirineu. A veure quantes espècies diferents d'animals podem d’identificar!

Tallers de ciència i tecnologia

La ciència està a tot arreu! Muntarem el nostre particular laboratori a la natura i farem experiments, concursos d’invents i altres tallers amb l’objectiu de desenvolupar el nostre esperit crític i la curiositat genuïna!

OIJI8279.JPG